Termeni si conditii

Vă rugăm să citiţi cu atenţie termenii şi condiţiile înainte de a utiliza sau obţine orice servicii, informaţii sau materiale prin intermediul acestui site.
Accesul la site-ul www.cristinamaxim.ro este sub rezerva acceptării de către dumneavoastră a acestor termeni şi condiţii.

1. Înregistrare

Ca să vă înregistraţi pe site-ul www.cristinamaxim.ro este necesar să completaţi următoarele informaţii despre dumneavoastră: (nume şi prenume, adresă de email, adresa de domiciliu/livrare, numărul de telefon la care puteţi fi contactat, data naşterii). Dacă una sau mai multe informaţii din cele completate de dumneavoastră se modifică ulterior, vă rugăm să ne anunţaţi la adresa de email: info@cristinamaxim.ro

În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteţi de acord să furnizaţi informaţii adevărate, corecte, actuale şi complete despre dumneavoastră, aşa cum sunt acestea specificate mai sus. În situaţia în care considerăm că această obligaţie nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioadă determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Datele dumneavoastră vor rămâne confidenţiale şi nu vor intra în posesia unor terţe părţi pentru a fi folosite abuziv în alte scopuri.

 

2. Comanda

Dacă doriţi să cumpăraţi produse de pe site-ul www.cristinamaxim.ro trebuie să completaţi informaţiile solicitate prin formularul de inregistrare pentru a facilita comanda şi plata acesteia. Aceste informaţii sunt necesare pentru procesarea corectă şi eficientă a comenzii plasate de către dumneavoastră. Informaţiile personale nu sunt transferate către alte terţe părţi. Foarte importanta este acuratetea adresei de livrare, pentru facturare si livrarea fizica a produsului.

3. Plata

Plata se poate realiza:

 • numerar, in momentul livrarii produselor (pentru comenzile cu livrare in Romania);
 • online cu card bancar Visa sau Mastercard;
 • prin transfer bancar.

Pentru plăți în RON:

IBAN Beneficiar: RO69INGB0000999905678243
Monedă: RON
Nume Beneficiar: Good Shoes SRL
Bancă Beneficiar: ING Bank București Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

Pentru plăți în EUR:

IBAN Beneficiar: RO95INGB0000999905727148
Monedă: EUR
Nume Beneficiar: Good Shoes SRL
Bancă Beneficiar: ING Bank București Centrala
Cod SWIFT: INGBROBU

* Prețurile afișate sunt în RON, dacă doriți să calculați sumă în EUR, puteți folosi un convertor de valută, la cursul oficial al BNR, de exemplu: http://www.bnr.ro

4. Preţuri şi taxe

Preţurile sunt stabilite atunci când produsele sunt afişate pe site, sunt exprimate in RON şi nu contin TVA. Pretul afisat se poate modifica când se aplică politica de discount sau când variaţiile de schimb valutar euro-lei sunt semnificative. www.cristinamaxim.ro comercializează produse şi în cazul în care, din greşeală, preţul unui produs este listat şi anunţat ca fiind zero, www.cristinamaxim.ro nu este obligat să ofere acel produs spre vânzare la acest preţ, considerandu-se a fi o eroare tehnica.

5. Contract

Contractul dintre noi şi cumpărător va fi guvernat de legea română şi se interpretează în conformitate cu reglementările cu privire la aceasta. Orice neînţelegeri se soluţionează pe cale amiabilă. În cazul în care neînţelegerile nu pot fi rezolvate pe cale amiabilă, ele vor fi supuse la Curtea de Arbitraj Comercial Internaţional de Camera de Comerţ şi Industrie din România, în conformitate cu reglementarea acestora.

6. Drepturi de autor

Design-ul, textele, grafica, structura şi toate informaţiile de pe site-ul www.cristinamaxim.ro sunt proprietatea exclusivă a www.cristinamaxim.ro

Orice încercare de a copia, reproduce, republica, transfera date, afişa, distribui, vinde sau modifica din conţinutul, datele, informaţiile şi materialele găsite pe site-ul nostru este strict interzisă fără acordul scris al reprezentantului www.cristinamaxim.ro

7. Reclamaţii

Pentru orice tip de reclamaţii, vă rugăm să ne contactaţi la adresa de email: info@cristinamaxim.ro. Vă asigurăm că echipa www.cristinamaxim.ro va face tot posibilul să rezolve în cel mai scurt timp posibil reclamaţiile dumneavoastră.

8. Garanţia

SC Good Shoes SRL oferă garanție pentru produsele comercializate prin magazinul său, în condițiile Legii nr. 449 din 12 noiembrie 2003 privind vânzare a produselor și garanțiile asociate acestora, ale Ordonanței Guvernului nr. 21 din 21 august 1992 privind protecția consumatorilor, republicată și ale celorlalte prevederi legale incidente.

Asiguram consumatorului Garantia comerciala prin repararea produsului, inlocuirea acestuia cand reparatia nu este posibila sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile art.11 din Legea 449/2003, art.14 si art.15 din OG 21/1992, republicata.

Termenul de garantie oferit de  SC Good Shoes SRL clientilor sai pentru incaltaminte si articole de marochinarie, este de 30 zile de la data achizitionarii produsului in conformitate cu legislatia in vigoare ( legea 449/2003, O.U.G. nr. 174/2008).
Garantia acopera lipsa de conformitate existenta la momentul achizitionarii produsului .

SC Good Shoes SRL ofera ca modalitati de asigurare a garantiei, in functie de deficienta constatata: repararea produsului, inlocuirea acestuia sau restituirea contravalorii produsului, in conditiile legislatiei in vigoare. Masura reparatorie poate fi stabilita prin negociere comuna.

Pentru solicitarea garantiei, va rugam sa pastrati factura fiscala precum si chitanta primita de la curier in cazul platii ramburs  sau confirmarea platii din extrasul bancar, in cazul platii online. 

Conform OG 34/2014 returul unui produs se poate realiza in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii produsului.” Consumatorul beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta ...”

Inainte de aplicarea oricarui tratament, incaltamintea trebuie curatata si uscata.

Cititi cu atentie instructiunile producatorului inainte de a folosi produse de intretinere.

Curatarea incaltamintei

Se interzice spalarea incaltamintei in orice masina de spalat sau manual.

 • Incaltamintea din piele neteda sau presata se curate de praf cu o carpa moale sau perie, iar petele de grasime sau alte impuritati se indeparteaza cu o carpa si solutii speciale pentru intretinerea fiecarui tip de piele.
 • Pentru intretinerea pielii, dupa cateva purtari se aplica un strat de crema pentru incaltaminte, dupa care se lustruieste cu o perie moale sau o carpa.
 • Incaltamintea din piele de ponei, antilopa sau nabuc, se curata cu o perie speciala pentru aceste tipuri de piei. Nu folositi apa, materialul se poate pata. Petele de grasime se indeparteaza folosind solutie speciala pentru pielea de antilopa sau nabuc. Cititi instructiunile de pe ambalajul produselor de ingrijire si plicati numai conform instructiunilor producatorului solutiei pentru intretinerea pieii tip antilopa, nabuc, caprioara, ponei.
 • Incaltamintea din piele lacuita, metalizata, se curata de praf cu o carpa moale. Evitati contactul direct cu solventii organici (alcool, acetone, etc).
 • Incaltamintea cu fete textile se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat. Dupa fiecare purtare, incaltamintea se curata de praf cu o perie de haine uscata. Nu folositi inalbitor. Petele de pe incaltamintea confectionata din material textil de cele mai multe ori nu se mai pot indeparta, evitati patarea acestora cu lichide sau substante ce pateaza textilele in general: vin rosu, ceara, ulei, otet, vopsea, etc . Nu se introduc in masina de spalat rufe
 • Incaltamintea din inlocuitor de piele se curata dupa fiecare purtare cu o carpa umeda.

Nu folositi crema de incaltaminte pentru lustru.

Incaltamintea se usuca lent, natural, la temperatura camerei, ferita de surse directe de caldura care pot deforma iremediabil fetele produselor. La toate categoriile de mai sus se interzice spalarea cu apa a incaltamintei sau contactul indelungat cu aceasta. Este interzisa folosirea inalbitorilor sau a altor subtante pentru scoaterea petelor, altele decat cele special concepute in acest scop. Udarea puternica a fetelor cu apa sau cu alte lichide va duce la dezlipirea incaltamintei, deteriorarea fetelor si implicit la pierderea garantiei produsului. Incaltamintea cu fete textile sau din piele nefinisata (velur, nabuc, etc) prezentand cusaturi decorative sau perforatii, precum si incaltamintea cu talpi din piele sau cusute, se recomanda a fi purtata doar pe timp uscat, deoarece exista riscul patrunderii apei in interior.

Se interzice spălarea încălțămintei în mașina de spălat sau contactul îndelungat cu apa. Udarea puternică a fețelor cu apă sau alte lichide poate duce la dezlipirea încălțămintei, deteriorarea fețelor și implicit la pierderea garanției produsului. Încălță-mintea trebuie curățată și uscată înainte de aplicarea oricărui luciu pentru încălțăminte, creme, preparate contra petelor, etc. 

Depozitare: Dupa fiecare purtare, produsul se pastreaza in spatii uscate, ferite de umezeala. Produsele confectionate din materiale colorate se pastreaza in locuri ferite de lumina directa a soarelui. Incaltamintea nu se va depozita langa sursa de caldura sau in mediu umed si se va feri de actiunea produselor petroliere si a solventilor organici (benzina, alcool, acetone, etc).

Fata incaltamintei se va feri de lovituri directe sau intepaturi.

Pentru a mari durata de folosire, se recomanda purtarea alternativa a 3 perechi de incaltaminte. Se recomanda folosirea incaltatorului.

Talpile nu au calitati antiderapante, existand pericolul alunecarii, mai ales in sezonul umed sau rece. Comerciantul nu poate fi raspunzator pentru incidentele provenite din nerespectarea instructiunilor de mai sus sau pentru disconfortul provenind din purtarea incaltamintei de marime nepotrivita. 

Garanția de conformitate se refera la fețe, tălpi si căptușeală. Flecurile și șireturile sunt excluse din garanție.

Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator pentru defectele aparute ca urmare a folosii incorecte, necorespunzatoare sau a disconfortul aparut ca urmare a purtari incaltamintei de marime necorespunzatoare. Deoarece captuseala incaltamintei nu a fost tratata chimic pentru fixarea pigmentului de culoare (cu scopul de a proteja pielea piciorului dumneavaostra) este posibila migrarea culorii de pe pielea captuselii, de aceea va recomandam sa purtati ciorapi inchisi la culoare daca purtati incaltaminte cu captuseala de culori inchise.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru accesorii și îmbrăcăminte din piele
Îmbrăcămintea din piele poate fi curățată cu o cârpă moale, umedă, fără a folosi detergenți, înălbitori sau orice alte substanțe chimice.
Nu spălați aceste produse în mașina de spălat.
Daca articolul se udă, ștergeți-l cu o cârpă moale și lăsați-l să se usuce la temperatura camerei, fără a intra în contact direct cu surse de căldura (radiatoare electrice, uscătoare etc.).
Feriți produsul din piele de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice care îl pot deteriora.

Instrucțiuni de utilizare și întreținere pentru curele, genți, poșete și plicuri:
Greutatea maximă admisă pentru plicuri este de 300 gr, pentru poșete este 1 kg iar pentru genți de 3 kg.
Feriți produsul de obiecte care pot provoca zgârieturi, arsuri, perforări sau orice acțiuni fizice care îl pot deteriora.
Garanția de conformitate se refera la fețele și căptușeala curelelor, genților, poșetelor și plicurilor.


Informațiile și pictogramele privind compoziția și instrucțiunile de curățare și întreținere a produselor, se găsesc fie pe eticheta interioară a produselor, fie pe eticheta din carton atașată acestora, fie în descrierea produselor din pagina dedicată, pe www.cristinamaxim.ro. Acestea sunt specifice fiecărui tip de produs.

Vă rugăm să consultați semnificația pictogramelor, pentru a identifica modalitățile de întreținere/curățare specifice fiecărui tip de produs. În condiții normale de utilizare, produsele sunt garantate pentru orice defect de fabricație pe o perioada egală cu durata medie de utilizare.
Pentru acordarea garanției vă rugăm să consultați si să respectați instrucțiunile de curățare și întreținere specifice fiecărui produs.

Garanția devine inaplicabilă și cristinamaxim.ro nu poate fi făcută răspunzătoare de niciun fel de defect ce poate apărea datorită:

 • procesului de curățare/ spălare/ întreținere care nu respectă instrucțiunile specifice fiecărui produs, indicate conform celor de mai sus;
 • depozitării sau utilizării produselor în condiții de umiditate;
 • decolorării ca urmare a expunerii la soare sau alte surse puternice de căldură;
 • deteriorării;
 • reparării sau modificării făcute de persoane neautorizate;
 • uzurii normale a produsului;
 • utilizării în condiții improprii, incorecte, de către consumator, altele decât cele pentru care produsul a fost realizat.

În cazul specific al încălțămintei, disconfortul, rănile sau deformările piciorului și deteriorarea încălțămintei provenite de la purtarea încălțămintei de mărime sau formă nepotrivită cu piciorul, precum și utilizarea sau întreținerea incorectă este exclusiv în responsabilitatea consumatorului și anulează garanția. Folosirea excesivă, anormală, îngrijirea necorespunzătoare sau lipsa ei, neglijența, utilizarea necorespunzătoare
duce la pierderea garanției.
Uzura excesivă a tocurilor datorată tocirii și deteriorările fețelor sau ale tălpilor, apărute în urma lovirii sau frecării cu alte materiale, suprafețe sau expunerii la soare sau la temperaturi ridicate, nu sunt acoperite de garanție.
Spălarea încălțămintei cu apă sau în mașina de spălat, curățarea cu detergenți de rufe sau produse de albire se face pe propriul risc și are ca urmare pierderea garanției.
www.cristinamaxim.ro nu poate fi făcută responsabilă pentru defectele apărute ca urmare a contactului cu pavajul, asperitățile terenului și nici pentru defectele rezultate din agățarea sau călcarea pe obiecte contondente, metale, pietre, sticlă, etc.
Deteriorările apărute ca urmare a contactului cu apă, zăpadă, solvenți, combustibili, nisip, smoală, bitumul moale sau alte materiale corozive nu sunt acoperite de garanție. 
Pentru a proteja pielea de acțiunea substanțelor chimice, încălțămintea este vopsită cu culori vegetale, ca urmare vopseaua interioară poate migra. Acesta nu este un defect sau motiv de reclamație.
Din această cauză recomandăm utilizarea produselor de fixare a culorii și a ciorapilor de aceeași culoare cu pantofii.
Încălțămintea poate fi confecționată parțial sau în întregime prin manufacturare și ca urmare poate prezenta mici diferențe sau neregularități. Acestea nu constituie defecte de fabricație si sunt un indiciu al autenticității.

   Garanția produselor este oferită de către SC Good Shoes SRL; Condițiile de acordare a garanției și instrucțiunile de utilizare ale produsului au fost aduse la cunoștință și au fost acceptate de către CUMPĂRĂTOR în momentul în care acesta a transmis comanda, prin acceptarea Termenilor și Condițiilor publicați pe site-ul http://www.cristinamaxim.ro/Termeni_si_conditii 

Subscrisa, SC Good Shoes SRL, cu sediul în Municipiul București, Str. Arcului Nr. 16, S.2, Cod Unic de Identificare: 35691197, asigurăm, garantăm și declarăm pe propria răspundere că, în conformitate cu prevederile art.3 Hotărârea nr.1022/2002, produsele la care se referă această declarație nu pun în pericol viața, sănătatea, nu produc impact negativ asupra mediului și sunt în conformitate cu Normele Interne și Normele Europene.

9. Protectia datelor cu caracter personal

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice www.cristinamaxim.ro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană. Scopul colectării datelor este procesarea comenzilor si dorinta de a va aduce la cunostiinta modificarile din cadrul serviciilor noastre si eventualele servicii noi pe care le oferim noi sau partenerii nostrii. Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare pentru realizarea documentelor de facturare. Refuzul dvs. determină neprocesarea / anularea comenzii.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai următorilor destinatari www.cristinamaxim.ro

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la info@cristinamaxim.ro. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

Observaţie:

 • orice persoană are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc. Acest drept de opoziţie poate fi exclus pentru anumite prelucrări prevăzute de lege (de ex: prelucrări efectuate de serviciile financiare şi fiscale, de poliţie, justiţie, securitate socială). Prin urmare, această menţiune nu poate figura dacă prelucrarea are un caracter obligatoriu;
 • orice persoană are, de asemenea, dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

COOKIE-URI

Un cookie HTTP sau un modul cookie este un text special, deseori codificat, trimis de un server unui navigator web si apoi trimis inapoi (nemodificat) de catre navigator, de fiecare data cand acceseaza acel server. Cookie-urile sunt folosite pentru autentificare precum si pentru urmarirea comportamentului utilizatorilor; aplicatii tipice sunt retinerea preferintelor utilizatorilor si implementarea sistemului de 'cos de cumparaturi'.

Termenul 'cookie' este un cuvant englez (biscuit, pronuntie: 'cu-chi). in informatica el este derivat din termenul 'magic cookie', un concept des utilizat in IT. in general cuvantul 'cookie' cu acest sens este folosit si in alte limbi; doar in terminologia tehnica francofona s-a incercat traducerea lui prin termenul temoin ('martor').

Cookie-urile au creat ingrijorare din cauza ca ele permit strangerea de informatii despre comportamentul utilizatorilor (in principiu, ce anume pagini web viziteaza si cand). Ca urmare, folosirea lor (si a informatiilor culese) sunt supuse in unele tari unor restrictii legale, printre care Statele Unite ale Americii si tarile UE. Tehnicile de tip 'cookie' au fost de asemenea criticate pentru faptul ca identificarea utilizatorilor nu e intotdeauna precisa, ca si pentru faptul ca prin intermediul lor se pot executa atacuri informatice.

Cele mai multe navigatoare moderne permit utilizatorului sa decida daca accepta sau nu cookie-uri. Siturilor care le refuza le vor lipsi insa anumite facilitati - de exemplu, intr-un magazin virtual nu se va mai putea folosi cosul de cumparaturi, daca acesta a fost implementat cu ajutorul cookie-urilor.

NEWSLETTER

In cadrul profilului sau de membru www.cristinamaxim.ro, un utilizator poate sa opteze pentru primirea newsletterelor www.cristinamaxim.ro. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date,www.cristinamaxim.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra. Prin abonarea la newsletterele www.cristinamaxim.ro, utilizatorul isi manifesta expres acordul de a primi pe langa newsletterele periodice, notificari din partea www.cristinamaxim.ro cu privire la noile facilitati si servicii lansate.

Informatiile personale colectate de www.cristinamaxim.ro sunt folosite pentru livrarea continutului newsletter-ului personalizat (Nume, Prenume, Email). Aditional sunt colectate informatii statistice despre: numarul de deschideri al unui newsletter - numarul de click-uri pentru fiecare link din newsletter. Fiecare membru, care a optat pentru primirea newsletterelor este adaugat automat in lista utilizatorilor ce vor primi newslettere. Fiecare email primit contine informatii clare pentru dezabonare. Dezabonarea se efectueaza in momentul in care utilizatorul da click pe link-ul unsubscribe, apoi modificarile operandu-se instant in baza de date. Dupa ce un utilizator se dezaboneaza, nu va mai primi nici un newsletter din partea www.cristinamaxim.ro, decat in cazul in care opteaza, din nou pentru abonare.

Pentru imbunatatirea calitatii serviciilor noastre, urmarim activitatea utilizatorilor si prin sistemele Google Analytics respectiv Google AdWords. Aceste sisteme ne furnizeaza doar date statistice fara a furniza informatii privind identitatea vizitatorilor. Interactiunea cu sistemele enumerate mai sus nu presupune furnizarea din partea noastra a datelor cu caracter personal.

SECURITATEA DATELOR PERSONALE

In conformitate cu legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, informatiile referitoare la numele, numarul de telefon, adresa de e-maill sau adresa dumneavoastra vor fi inregistrate in baza noastra de date. Scopul colectarii acestor informatii este de a va informa cu privire la starea comenzilor dumneavoastra, a va usura procesul de comanda, activitati de promovare si evaluare a bunurilor si serviciilor, activitati de marketing si publicitate, activitati de cercetare de piata, monitorizare si statistica a comportamentului clientilor.

Prin completarea formularului de creare cont si/sau finalizare comanda Cumparatorul declara si este de acord ca datele completate sa fie salvate in baza de date a www.cristinamaxim.ro si da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate, prelucrate si transmise de catre www.cristinamaxim.ro catre partenerii sai (procesatori de plati, firme de transport, agentii de marketing si publicitate...), atat in tara cat si in strainatate.

SC Good Shoes SRL aplica masuri de securitate stricte pentru protejarea datelor gestionate, precum si pentru a ne asigura ca aceste date nu sunt pierdute, expuse, alterate sau folosite in alte scopuri decat cele normale. SC Good Shoes SRL garanteaza ca datele personale si de abonati nu vor fi vandute niciunei terte parti. La inchiderea contului, in termen de 10 zile, toate informatiile asociate acestuia vor fi sterse din baza de date, utilizatorul primind in acest sens un ultim e-mail.

In baza unui e-mail trimis catre info@cristinamaxim.ro va puteti exercita in mod gratuit pentru o solicitare pe an in vederea confrmarii faptului ca datele personale furnizate de dumneavoastra sunt sau nu sunt prelucrate de www.cristinamaxim.ro. Puteti cere rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea, transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special a datelor incomplete sau inexacte, precum si notificarea catre tertii carora le-au fost dezvaluite datele, daca aceasta notificare nu se dovedeste imposibila sau nu presupune un efort disproportionat fata de interesul legitim care ar putea fi lezat.